Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

13 de nov. 2010

PARTIT CÒMODE I VICTÒRIA CLARA

Aquest dissabte el Torrente-Massalcoreig rebia al vell conegut Puiggròs, recent ascendit enguany de la Primera Divisió. Després de la contundent derrota soferta la jornada anterior a Castellar de la Ribera, els nostres jugadors volien una victòria per intentar passar pàgina d'aquell partit. I amb el 5-2 final, aquest triomf ha pogut arribar.
Començava el matx sense un clar dominador del joc i amb poques ocasions de gol. Amb aquesta tònica transcorrerien els primers deus minuts de joc, temps que tardaria en arribar el primer gol. Un error de Franc en defensa acabaria amb la pilota als peus de Josep, qui no desbarataria l'oportunitat d'avançar el seu equip.
Aquest gol en contra feia despertar als nostres, que aconseguirien empatar un minut després amb el segon gol de la temporada del mateix Franc. D'aquesta manera el golejador es recuperava del seu error en el gol del Puiggròs.
Amb l'empat a 1 el Torrente-Massalcoreig passaria a ser l'amo i senyor del partit i passaria a disfrutar de millors ocasions per avançar-se. Tot i així, el segon gol no arribava i els minuts anaven passant. Fins que en una jugada de còrner Francisco s'introduïa l'esfèrica a la seva pròpia porteria propiciant així el 2-1.
Als últims segons de la primera meitat Óscar feia el 3-1 en una altra jugada embarullada dins l'àrea. Amb aquest resultat s'arribaria al descans.
Els segons vint minuts encara serien més plàcids pels nostres jugadors, gràcies en part al gol d'Óscar als tres minuts de començar. El 4-1 es mantindria durant bona part d'aquesta segona meitat. Només dos gols més, un d'Eduard pels visitants i un altre d'Álvaro pels locals, canviarien el resultat i ficarien el definitiu 5-2.
Partit amb molt poca història en que cal destacar el reencontre de Franc amb el gol i el novè gol del jugador més jove de l'equip, Álvaro, en el que es porta de temporada, fet que l'apropa a només un dels deu gols que porta l'actual màxim golejador de l'equip, Javi. Amb aquesta victòria s'encara amb optimisme el proper compromís, que serà la visita al camp del Conca d'Allà a Isona.

Torrente-Massalcoreig: David, Álvaro, Mingo, Óscar, Gerard - Faustino, Juanma, Franc, Bieto, Javi
Entrenador: Xavier Molins
Puiggròs: Marc, Jordi, Francisco, Raül, Ramon - Xavier, Eduard, Queralt, Josep

Joan Fargues

9 de nov. 2010

SEGONA DERROTA DE LA TEMPORADA

Doncs sí, aquest passat dissabte va arribar la segona derrota de la temporada. I si la primera va arribar a casa d'un dels líders del grup, el Balaguer, aquesta va ser també a casa d'un altre dels equips més forts, el Castellar de la Ribera. Aquest conjunt del Solsonès va mostrar en tot moment una clara superioritat davant el Torrente-Massalcoreig, com va acabar mostrant el resultat final de 9-6.
Va ser un partit per oblidar per als nostres jugadors, que es van veure en tot moment superats pel joc del Castellar de la Ribera. La primera part que només va tenir un color, el taronja dels locals, va acabar amb un rotund 7-2, que gairebé sentenciava ja el partit. Només els gols de Bieto i Gerard donaven una certa esperança de cara als segons vint minuts.
Una segona meitat que va estar més igualada, clar està que els jugadors locals es van relaxar una mica i van treure el peu de l'accelerador, i que va acabar amb un parcial de 2-4 favorable al Torrente-Massalcoreig, amb gols d'Óscar, Álvaro, Gerard, aquest de doble-penal, i Mingo, ja als darrers segons de joc.
En resum, un partit d'aquells que són per passar pàgina i oblidar-los el més aviat possible. I que millor que passar pàgina amb una victòria a casa el proper dissabte contra un dels nouvinguts a la categoria com és el Puiggròs? Esperem que així sigui!

Castellar de la Ribera: Ivan, Alexandre, Josep, Marc, Eduard - Jordi, Erola, Jaume, David, Vicenç
Torrente-Massalcoreig: David, Álvaro, Mingo, Óscar, Gerard - Faustino, Juanma, Franc, Barneo, Bieto