Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

8 de nov. 2011

TERCERA VICTÒRIA A CASA EN QUATRE PARTITS

Aquest passat dissabte jugàvem contra el Cervera el quart partit de la temporada a casa. Fins ara només el Cambrils, en la primera jornada de lliga, n'havia pogut treure quelcom positiu de la seva visita a la nostra pista gràcies als tres punts que va sumar. I el del Solsonès continuarà sent, una jornada més, l'únic, ja que el Cervera va ser el tercer equip en caure derrotat a la pista de Torrente de Cinca. Aquest últim va ser el partit que va acabar amb una diferència de gols, 7-3 ens vàrem acabar imposant.
La primera part va ser totalment nostra. Domini del joc, contínues ocasions, però, una jornada més, manca de punteria. Només dos gols, de Mingo i Barneo, vam poder aconseguir, i això que el Cervera es va mostrar gairebé inoperant tant en atac com en defensa.
Tot i que els cerverins van escurçar el resultat amb el 2-1 amb un gol de Lluís i van arribar a errar un xut de doble-penal, que hagués pogut significar arribar al descans amb un empat a 2 totalment sorprenent veient els mèrits d'uns i altres. Amb el 2-1 es va arribar al descans.
En la segona meitat vam ser més eficaços de cara a porta, tot i que també hi van haver uns minuts de desesperació i d'angoixa. Tres gols consecutius en poc més de deu minuts, de Javi, Óscar i Bieto, vàren fer creure que el resultat final podria arribar a ser d'escàndol.
Però res més lluny de la realitat, el Cervera va passar a jugar amb el porter Jordi com a porter-jugador i va començar a controlar l'esfèrica i el temps del partit. Va crear moltes ocasions, algunes d'elles molt ben refusades per Oliver, una jornada més una assegurança sota els pals, fins que els gols van arribar en el conjunt visitant. En tres minuts es va passar del clar 5-1 a un 5-3 que, veient que encara restaven més de quatre minuts per a la conclusió del matx, feien pensar en el pitjor.
Per sort, a partir d'aleshores, els únics gols que es van veure van tenir clar color local. Barneo feia el seu segon gol de la tarda mitjançant un doble-penal ja dintre de l'últim minut de joc, i Juanma, deu segons després, i des del propi camp i a porteria buida, feia el definitiu 7-3.
Amb aquesta victòria, la més àmplia de la temporada, s'encara amb una mica més d'optimisme el complicat partit de la següent jornada. Ens visita, tornem a jugar a casa, el Llardecans, un equip que ha començat molt bé la temporada i que es troba dos punts per sobre de nosaltres ara mateix. En cas de guanyar-lo l'avançaríem en la classificació. Que millor que aquest fet per venir a presenciar un més que interessant partit entre dos conjunts de dos pobles tant propers?

Torrente-Massalcoreig: David, Juanma, Franc, Bieto, Javi - Oliver, Mingo, Barneo, Jaume, Óscar, Gerard
Entrenador: Xavier Molins

Cervera: Jordi, Campabadal, Lluís, Alberto, Àngel - Eduard, Farran, Joan, Arsenio