Calendari de Partits i Entrenos de tota la temporada

Fes-te Soci i posat La Bufanda del teu Club

24 de set. 2012

SOBREN ELS ÚLTIMS 6 MINUTS

L'estrena a Territorial Catalana no hagués estat gens dolenta si el partit hagués durat 34 minuts en comptes de 40. I és que el Torrente-Massalcoreig, en un partit en el qual es van estrenar els fitxatges fets aquest estiu (Albert i Pau, jugadors de camp, i David, porter), es va buidar i va realitzar una gran feina davant un conjunt local, l'Amposta, que ja fa unes quantes temporades que està a Territorial.
El partit, que tot i acabar amb un resultat bastant ampli de 7-2 va ser molt igualat, es va veure sentenciat en els darrers sis minuts, moment a partir del qual la paciència i l'encert dels ampostins van acabar resultant claus.
Pel que fa al partit en si, millor no podien començar les coses pels nostres interessos. Al minut 5, el nouvingut Pau feia el seu primer gol oficial amb la samarreta del Torrente-Massalcoreig després d'una jugada ensajada en un córner. Tot i que aquest 0-1 va durar molt poc.
Només un minut més tard el local Jordi ficava l'empat a 1 i, poc després, Xavier s'encarregava de fer el 2-1. Amb aquest resultat es va acabar la primera meitat, gràcies en bona part a la bona feina feta per Oliver i Alexis, els dos porters titulars.
A la segona meitat, més del mateix. Joc molt igualat i moltes ocasions pels dos conjunts, encara que les més clares, i ben refusades per David, van ser pels locals. El primer gol no va arribar fins al minut 9.
L'autor d'aquest gol, a pilota parada, va ser Barneo, qui enguany, i amb la marxa de Xavier Molins, fa d'entrenador-jugador. Amb l'empat a 2 es van viure els millors moments del Torrente-Massalcoreig. Els nostres jugadors es van fer amb el control total de la pilota i van començar a crear tot un seguit de bones ocasions que, d'haver entrat, hagueren pogut canviar el resultat definitiu de l'encontre.
Malauradament, però, qui sí va marcar va ser el capità local, Dani, en una jugada també a pilota parada. Amb el 3-2, o si més no amb el 4-2 marcat vint segons després, es va acabar el partit. Els nostres jugadors es van venir avall i l'Amposta ho va aprofitar per a marcar fins a tres gols més tancant el partit amb el 7-2 definitiu.
D'aquest primer partit a Territorial ens hem de quedar amb les coses positives que, tot i la derrota, n'hi van haver i moltes. L'esforç, el treball, el sacrifici, la lluita per cadascuna de les pilotes, les ocasions fetes, el control de la pilota en pista contrària... tots aquests punts tard o d'hora tindran recompensa.
Dissabte que ve ens entrenem a casa contra els Moreno's, un vell conegut i que segurament tampoc ens ficaran les coses gens senzilles. Però ara, més que mai, PODEMOS!

Amposta: Alexis, Xavier, Ruben, Gerard, Dani - Rosendo, Jordi, Manuel, Ortiga

Torrente-Massalcoreig: Oliver, Bieto, Jaume, Javi, Gerard - David, Albert, Juanma, Fran, Mingo, Barneo, Pau